Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közülük kerülhet ki a Ferencváros új edzője – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnoki címvédő Ferencváros együttese a hétfői napon bejelentette vezetőedzője távozását…

A Ferencváros együttese a hétfői napon hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy osztrák vezetőedzője, Peter Stöger távozik posztjáról, helyettese pedig átmenetileg Máté Csaba másodedző lesz.

Természetesen a magyar és a közép-európai sajtó máris elkezdte találgatni, hogy vajon ki lehet a zöld-fehérek következő főállású trénere, s rögtön számtalan név merült fel. Az index.hu információi szerint az orosz válogatott kispadjáról nemrég távozó, 58 éves Sztanyiszlav Csercseszov lehet a Fradi új mestere, eközben Ukrajnában arról írnak, hogy a csapattal tavasszal is hírbe hozott Viktor Szkripniket újra megkeresték.

sportposzt.com magyar oldal német forrásokra hivatkozva írja, hogy a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Dárdai Pál lehet az első számú jelölt, míg a csakfoci.hu információi szerint képben van Erling Moe, a Molde 51 éves norvég vezetőedzője, az ulloi129.hu szerint pedig a korábban az AS Romát is trenírozó Eusebio Di Francesco neve merült fel.

A Nemzeti Sport megkereste a Ferencvárost, hogy kommentáltja a felmerült pletykákat, ám csupán annyit közöltek, hogy “a közleményünkben foglaltakhoz nem kívánunk többet hozzáfűzni”.