Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xavi: “Most talán mondhatjuk, hogy nem az eredmény a fontos!”

Ahogyan az lenni szokott, értékelte csapata Boca Juniors elleni barátságos találkozóján nyújtott teljesítményét az FC Barcelona trénere, Xavi.

“Mindenki láthatta, mit tud adni a csapatnak, mind támadásban, mind pedig védekezésben. Intenzív a játéka, az utolsó passzai pedig a különbséget jelenthetik.” – méltatta Xavi a második barcelonai debütálásán áteső brazilt.

“Ma is bebizonyosodott, hogy morálisan is lent vagyunk, fel kell emelkednünk innen. Dani ebben nagy segítséget nyújthat. Elképesztő a motiváltsága, és a futball illetve a Barca iránti szeretete!” – folytatta a Barca trénere, majd röviden kitért a Boca elleni találkozóra.

Talán ma tényleg nem az eredmény volt a legfontosabb. Láttam jó teljesítményeket, Dani mellett Riqui (Puig), (Philippe) Coutinho és Eric (Garcia) is jól futballozott. Pozitív érzéseim vannak, kipróbálhattunk új dolgokat, élesben is láthattam a fiatalokat. Ez egy jó teszt volt mindannyiunk számára!” – így Xavi, aki szerint a legfontosabb az volt, hogy Maradona emléke előtt tisztelegjenek.