Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért a Napoli védője – HIVATALOS

A Napoli csapatától – a kiszivárgott információk szerint – eredetileg csak személyes okokból hazatért görög válogatott hátvéd visszatért korábbi klubjához…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az Olympiakosz Pireusz együttese a csütörtök délutáni órákban erősítette meg a Napoli csapatát faképnél hagyó Kostas Manolas szerződtetését. Olasz átigazolási szakértők szerint a görög egylet 2.5 millió eurót fizetett a rutinos hátvéd szolgálataiért, aki jó ideje parkoló pályára került a dél-olasz klubnál, és személyes okokból kérte, hogy mielőbb üssék nyélbe az átigazolását.

A 30 esztendős védő korábban 2012 és 2014 között állt a piros-fehérek alkalmazásában, távozása óta Olaszországban játszott. Manolas öt szezont töltött el az AS Roma színeiben, 2019 óta pedig a Napolit szolgálta. A Partenopei színeiben minden sorozatot figyelembe véve 75 mérkőzésen játszott, ám amíg az első két teljes idényben viszonylag sok lehetőséghez jutott, addig Luciano Spalletti csak epizódszerepet szánt a görög hátvédnek, aki a hírek szerint nehezen tűrte a mellőzést.

Manolas az aktuális idényben összesen hét mérkőzésen jutott szóhoz, az olasz bajnokságban négy találkozón szerepelt.