Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: az Arsenal középpályását szeretnék már januárban megszerezni – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az AS Roma az Arsenal középpályását szemelte ki magának, és már a januári átigazolási időszakban meg is szereznék.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Az angol The Athletic értesülései szerint az AS Roma szeretné kölcsönbe elhozni az Arsenak középpályását, Ainsley Maitland-Nilest. A 24 éves játékossal a hírek szerint már felvették a kapcsolatot az olaszok, ám még korai szakaszban vannak a tárgyalások, de a klubok abban egyetértenek, hogy a szerződés csak a szezon végéig szóljon.

Maitland-Niles a nyáron már közel állt ahhoz, hogy az Evertonba kerüljön kölcsönbe, és Rafael Benítez gárdája még mindig nem tett le a szerződtetésétől, így lehet, hogy ők is harcba szállnak majd a játékosért a téli átigazolási időszakban. A The Athletic szerint azonban Maitland-Niles inkább az AS Romát preferálná.

Úgy tűnik, hogy az AS Roma és Tiago Pinto, a klub általános igazgatója szeretné jobban kihasználni a Premier League piacát, és össze szeretnék szedni azokat a játékosokat, akik jelenleg nem kapnak rendszeres lehetőséget, de játékpercekre van szükségük ahhoz, hogy fejlődjenek és előremozdítsák a karrierjüket. Az olaszok nyáron hasonlóan igazolták le Tammy Abrahamat is a Chelsea-től

Maitland-Niles nemrég tért vissza az Arsenal edzéseire egy betegség után. Ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 11 mérkőzésen lépett pályára az Ágyúsok színeiben, ami mindössze 472 játékpercet jelentett a számára.