Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A lengyel szövetség nem engedi távozni Paulo Sousát

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Paolo Sousa távozni akar a lengyel szövetségi kapitány posztjáról, azonban ezt nem engedi jelenlegi munkaadója a Lengyel Labdarúgó Szövetség (PZPN).

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A legfrissebb hírek szerint a brazil Internacional érdeklődik a lengyel válogatott jelenlegi szövetségi kapitányáért, Paulo Sousáért. A portugál szakembert azonban jelenleg is érvényes szerződés köti a nemzeti csapathoz, és éppen ezért a szövetség nem szeretné elengedni Sousát.

Minderről maga a lengyel szövetség elnöke, Cezary Kulesza is nyilatkozott, aki egyáltalán nem örül már annak sem, hogy egyáltalán felmerült egy ilyen pletyka.

“Most infromáltak arról, hogy Paulo Sousa közös megegyezéssel fel akarja bontani a szerződését a lengyel labdarúgó-válogatottal, mert egy másik klubtól kapott egy ajánlatot. Ez egy különösen felelőtlen viselkedés és nincs összhangban az edző nyilatkozataival. Ezért visszautasítottam.”

– írta Kulesza a hivatalos Twitter-oldalán.

Sousa, aki korábban a Videoton edzője is volt, idén januárban vette át a lengyel válogatott irányítását, és vezetésével bejutottak a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatának rájátszásába.