Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Angliába tart a válogatott csatár! – sajtóhír

Sajtóhírek szerint a Premier League-be visszavágyó West Bromwich Albion januárban szerződtetheti az Orlando City 21 esztendős játékosát, Daryl Dikeot. 

A már nyolcszoros amerikai válogatott csatár felől állítólag első osztályú csapatok, mint a Leeds United, a Crystal Palace, a Newcastle United is érdeklődtek, mégis a WBA lehet a befutó.

A Championshipben jelenleg negyedik birminghamiek az angol lapok szerint már fel is vették a kapcsolatot az Orlando City-vel. A beszámolók szerint a WBA első ízben a nyárig kölcsönbe szerződtetné a nigériai felmenőkkel (Dike a Premier League-ből is ismert korábbi nigériai kiválóság, Emmanuel Emenike unokaöccse – a szerk.) is bíró csatárt, vételi opcióval. A felek állítólag nagyon közel járnak az egyességhez.

Daryl Dike számára egyébként nem lenne ismeretlen terep az angol futball, hiszen a Barnsley színeiben egy rövid időszakon át ismerkedhetett a Cahmpionship légkörével: 2021 februárjától – májusig (kölcsönben) 19 meccsen szerzett 9 góljával a rájátszás kivívásához segítette a Barnsley-t.