Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayer Leverkusen támadójával erősíthet a Manchester City! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné leigazolni a Bayer Leverkusen támadóját, Patrik Schicket.

(Photo by Ralf Treese/DeFodi Images via Getty Images)

A Fichajes legfrissebb beszámolója alapján Pep Guardiola a nyári átigazolási időszakban szeretne igazolni egy támadót a csapathoz. Sergio Agüero távozását követően még nem akart csatárt igazolni, de miután Ferran Torres Barcelonába szerződött, a spanyol tréner már mindenképp hozna egy támadót a Citybe. A hírek szerint erre a legfrissebb kiszemeltje nem más, mint a Bayer Leverkusen támadója, Patrik Schick. A cseh csatár kiváló idényt fut a “Gyógyszergyáriaknál”, ahol 14 bajnokit követően 16 gólnál és 3 gólpassznál jár. A hírek szerint nem a City az egyetlen klub, amely érdeklődik Schick iránt, ugyanis a Tottenham és a West Ham is szeretné a soraiban tudni a 25 esztendős játékost.

Schick a Leverkusen színeiben minden sorozatot figyelembe véve 54 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 29 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.