Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a jövőjéről Matthias Ginter! – Hivatalos

A Borussia Mönchengladbachot erősítő Matthias Ginter döntött a jövőjéről, és hivatalossá tette, hogy a következő szezont nem a jelenlegi csapatánál fogja megkezdeni.

(Photo by Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)

Hosszú ideje a levegőben lógott a kérdés, hogy Matthias Ginter vajon a következő szezont a Borussia Mönchengladbach színeiben kezdi-e meg? Nos a válasz a mai nap eldőlt, a világbajnok futballista ugyanis saját Instagram-oldalán hozta nyilvánosságra a döntését:

Nem hosszabbítom meg a szerződésemet a Borussiával. Meghoztam a döntést, új fejezetet kezdek a karrieremben.

A 27 esztendős játékos iránt a hírek szerint a Newcastle, az Inter, a Barcelona és még két meg nem nevezett angol klub is érdeklődik. Az Interhez való szerződését a beszámolók alapján az is elősegítheti, hogy ugyanaz az ügynöke, mint Hakan Calhanoglunak.

A Gladbach viszont egy másik rossz hírt is kapott a források alapján. Fabrizio Romano ugyanis arról számolt be, hogy a csapat másik nagy értéke Denis Zakaria is közölte a vezetőséggel, hogy nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését, így ha a télen nem értékesítik, akkor a nyáron ő is ingyen távozhat. A 25 esztendős védekező középpályást elsősorban a Bayern Münchennel, a Barcelonával és a Juventusszal boronálták össze.