Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé kijelentette, nem hiszi, hogy valaha a Tottenham játékosa lesz

Kylian Mbappé jövője sokakat foglalkoztat, és így van ezzel a Pólembert játszó angol színész, Tom Holland is, aki az Aranylabda gálán arra kérte a francia támadót, hogy a Tottenhambe igazoljon. Erre reagált most a PSG játékosa.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Kylian Mbappé szerződése lejár a nyáron a Paris Saint-Germainnél és egyre biztosabb, hogy nem hosszabbítja meg azt és a Real Madridnál fog kikötni, azonban ezzel még nem igazán akar foglalkozni.

Kylian Mbappé a novemberi Aranylabda gálán találkozott Tom Hollanddal, aki legújabb filmjét, a Pókember: Nincs hazaútat promózta Párizsban és a rendezvényen. A színész több labdarúgóval is beszélt, és arra kérte Mbappét, hogy egyszer igazoljon a Tottanhambe, ami minden bizonnyal Holland kedvenc klubja londoniként. A színész akkor ezt mondta a beszélgetésről:

“Igazából megkértem Mbappét, hogy…hé haver, igazolj egyszer a Tottanhambe, és egyszerűen csak kitört belőle a nevetés, és azt mondta, ez lehetetlen.”

Erre reagált most a fiatal francia támadó a CNN-nek adott interjújában, ahol csak megerősítette akkori állítását:

Nem hiszem, hogy valaha is a Tottenhamben fogok játszani pályafutásom során. Tom megkért rá, de nem. Nagyszerű csapat, biztos vagyok benne, hogy szép eredményeket fognak elérni ebben az évben Antonio Contéval.”

– mondta nevetve a francia támadó.