Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb tehetséges támadót szerződtetne a Borussia Dortmund! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szerződtetni szeretné az Angers tehetséges támadóját, Mohamed-Ali Chót.

A Borussia Dortmund megfigyelőinek mindig is jó szeme volt a tehetségek megtalálásához, és a 90min legfrissebb beszámolója alapján most egy újabb csiszolatlan gyémántra bukkantak. A sárga-feketék ugyanis ezúttal Franciaországból szeretnének szerződtetni egy támadót, méghozzá az Angers 17 esztendős játékosát, Mohamed-Ali Chót. A 2004-es születésű futballista már a tavalyi szezonban pályára léphetett az Angers színeiben a francia élvonalban, idén pedig már háromszor annyi játékperc jutott számára, mint a teljes tavalyi bajnoki szezonban. A támadóként és jobbszélsőként is bevethető játékos ebben az idényben 18 meccsen léphetett pályára a klub színeiben, és 1172 játékperc alatt két gólt szerzett. A hírek szerint az Angers tehetségét számos klub figyelemmel kíséri, és a Southampton, a Chelsea, az AC Milan és az Atletico Madrid is szeretné a soraiban tudni, de jelenleg a Dortmund tűnik a legesélyesebb befutónak. Az Angers mindenesetre nem szeretné olcsón elengedni egyik legkelendőbb portékáját, ugyanis a források alapján 40 millió eurót szeretnének kapni érte.

Mohamed-Ali Chót 2023 nyaráig köti aktuális szerződése a csapathoz. Piaci értékét 12  millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.