Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: az óév utolsó napján közölte döntését edzőjével az Újpest – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szerénykedő Újpest gárdája némi meglepetésre a pénteki napon tett bejelentést már jó ideje sokat bírált vezetőedzője jövőjét illetően…

 

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) téli szünetét mindössze a tizedik helyen töltő Újpest gárdája a 2021-es esztendő utolsó napján jelentette be, hogy a vártnál gyengébb őszi szereplés miatt felbontotta a szerződést Michael Oenning vezetőedzővel és Gál István másodedzővel. Az új vezetőedző érkezéséig a felkészülést a csapat Víg Péter másodedzővel kezdi meg.

A korábban a Vasas csapatát is irányító 56 esztendős német szakember tavaly január óta volt a lila-fehérek edzője. Oenning irányításával a csapat az elmúlt idényben a hatodik helyen zárta a bajnokságot, és elhódította a Magyar Kupát, az őszi mérsékelt szereplés azonban végül a tréner állásába került.

Az NB I téli szünetében az Újpest 17 mérkőzésen négy győzelem mellett öt döntetlent és nyolc vereséget regisztrált, ezzel mindössze két ponttal előzi meg a már kieső helyen álló MTK-t és hárommal a sereghajtó Gyirmótot.