Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan szerződést köthet a Napoli csillagával az MLS-csapat – sajtóhír

Ahogyan arról az elmúlt hetekben többször beszámoltunk, az MLS-ben szereplő Toronto FC csapata nagy erőkkel dolgozik a Napoli lejáró szerződésű ikonja leigazolásán…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A legutóbb az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja számolt be arról, hogy az MLS-ben szereplő a Toronto FC csapatának elöljárói jövő kedd-szerda magasságában Nápolyba érkeznek, hogy tisztázzák a Napoli csapatával megállapodni képtelen Lorenzo Insigne kontraktusának részleteit, és kölcsönös megegyezés esetén előszerződést kössenek vele.

Az első csapatot 2012 óta hűségesen szolgáló Insigne 414 tétmeccs alatt 114-szer volt eredményes a nápolyi egylet szerelésében. A 30 esztendős karmester a Partenopei saját nevelésű ikonja, a város szülöttje, egész pályafutását a csapatnál töltötte néhány fiatalkori kölcsönt leszámítva.

Mint ismeretes, Insigne az új megállapodásában 5 millió eurós bérigényt határozott meg a Napoli felé, klubja azonban mindössze szezononként 3.5 millió eurós honoráriumot ajánlott fel számára, így végbe mehet a fájdalmas kenyértörés. Ezzel szemben a kanadai gárda öt és fél éves megállapodást évi 11 millió eurós alapfizetéssel és 4.5 millió eurós bónusszal kínál az olasz válogatott labdarúgó részére.