Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol Ligakupa: halasztást kért a Liverpool!

Nem biztos, hogy megrendezik az Angol Ligakupa csütörtöki elődöntőjét az Arsenal és a Liverpool között, miután a “Vörösök” a találkozó elhalasztását kérték. Frissítve (14:45)

Ezen a héten rendezik az Angol Ligakupa elődöntőinek első felvonását, a Chelsea és a Tottenham, valamint az Arsenal és a Liverpool között. Könnyedén előfordulhat azonban, hogy az utóbbi párharcot el fogják napolni, miután a Liverpoolnál alaposan megnövekedett a koronavírusos esetek száma. A klubnál ugyan nincs hivatalos információ arról, hogy kik produkáltak pozitív tesztet, de a hírek szerint igen hosszú a hiányzók névsora Jürgen Klopp csapatánál, így a találkozó elhalasztását kérték.

A Liverpoolnál Mohamed Salah, Nabi Keita és Sadio Mané elutazott az Afrikai Nemzetek Kupájára, így ők biztosan nem állnak a német mester rendelkezésére. Rajtuk kívül Divock Origi, Minamino Takumi, Nathan Phillips, Harvey Elliott és Thiago Álcantara sérüléssel bajlódik, továbbá Alisson Becker, Roberto Firmino és Joel Matip pozitív koronavírustesztet produkált. A csapat legfrissebb közleménye szerint a másodedző, Pepijn Lijnders is elkapta a fertőzést, ugyanis a legutóbbi tesztje nem negatív eredményt hozott.

Frissítés: A találkozót azóta hivatalosan is elhalasztották!