Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dánia: Szenzációs bejelentés Christian Eriksentől!

A jelenleg klub-nélküli dán kiválóság amilyen meglepő, legalább annyira örömteli bejelentést tett a dán DR szolgáltatónak adott legutóbbi interjújában.

(Photo by Jonathan Nackstrand – Pool/Getty Images)

A nyári Európa-bajnokságon szörnyű tragédián áteső kiválóság, ugyan mint ismert, jelenleg klub nélküli, de a motivációja a visszatérést illetően töretlen.

“Imádom a futballt. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az orvosok azt mondják, hogy jól vagyok, én mégsem futballozok tovább! Ott akarok lenni a katari világbajnokságon!” – kezdte gondolatmenetét a 29 esztendős játékos.

“Semmi nem mondatja velem, hogy abba kell hagynom a játékot! Minden létező, alapos tesztet, vizsgálatot elvégeztünk. Magabiztosan mondhatom, hogy nincs bennem félelem a visszatérést illetően!” – tette még hozzá Eriksen, majd megható visszaemlékezést tett szívmegállását illetően.

“Mindent figyelembe véve, elképesztően szerencsés vagyok, hogy ma itt lehetek! 5 percig halott voltam! Borzasztóan megható volt, ahogyan az emberek gondoltak rám, együtt éreztek velem. Mindenkinek hálás vagyok a legapróbb segítségért is!” – így Eriksen, akinek ahhoz, hogy ott legyen a dán válogatott világbajnoki keretében, most már csak játékba kell lendülnie Őszintén reméljük, eléri célját!