Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz klubokkal tárgyal az argentin zseni ügynöke – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóbeszámolók szerint az olasz bajnokság (Serie A) két élcsapatának elöljáróival folytat tárgyalásokat napjaink legfelkapottabb argentin csatártehetségének képviselője…

(Photo by Rodrigo Valle/Getty Images)

Egybehangzó olasz sajtóbeszámolók értelmében az argentin bajnok River Plate csatártehetsége, Julián Álvarez ügynöke, Fernando Hidalgo megérkezett Milánóba, ahol az Inter és az AC Milan vezetőségével egyaránt tárgyalni fog védence esetleges klubváltásával kapcsolatban.

A 21 éves támadó annak idején, 15 évesen került a River akadémiájára, ahol végigjárta a szamárlétrát és 2019-ben felkerült a felnőtt csapathoz. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 94 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 33 gólt és 26 gólpasszt jegyzett. Az elmúlt idényben az argentin bajnokság (Liga Profesional) gólkirálya lett 21 mérkőzés alatt szerzett 18 találatával.

Álvarez iránt az elmúlt hónapokban hatalmas volt a nemzetközi érdeklődés, hiszen a teljesség igénye nélkül a Manchester United, Barcelona, a Real Madrid és a Bayern München is szóba került lehetséges új klubjaként.