Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Insigne aláírt új csapatához – HIVATALOS

Ahogyan arról az elmúlt hetekben többször beszámoltunk, az MLS-ben szereplő Toronto FC csapata nagy erőkkel dolgozott a Napoli lejáró szerződésű ikonja leigazolásán…

(Photo by SSC NAPOLI/Getty Images)

Az MLS-ben szereplő Toronto FC csapata a szombati napon bejelentette, hogy július 1-jétől érvényes előszerződést kötött a Napoli lejáró szerződésű kiválóságával, Lorenzo Insignével. A korábban kiszivárgott információk szerint a felek négy és fél évre szóló megállapodást kötöttek egymással.

Az első csapatot 2012 óta hűségesen szolgáló Insigne 414 tétmeccs alatt 114-szer volt eredményes a nápolyi egylet szerelésében. A 30 esztendős karmester a Partenopei saját nevelésű ikonja, a város szülöttje, egész pályafutását a csapatnál töltötte néhány fiatalkori kölcsönt leszámítva.

Mint ismeretes, Insigne az új megállapodásában 5 millió eurós bérigényt határozott meg a Napoli felé, klubja azonban mindössze szezononként 3.5 millió eurós honoráriumot ajánlott fel számára, így végbe mehet a fájdalmas kenyértörés. Ezzel szemben a kanadai gárda öt és fél éves megállapodást évi 11 millió eurós alapfizetéssel és 4.5 millió eurós bónusszal kínál az olasz válogatott labdarúgó részére.