Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal készen áll bankot robbantani kiszemeltjéért – sajtóhír

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint az Arsenal csapata bebiztosítani jó ideje kiszemelt támadója megszerzését…

(Photo by Oli Scarff/Getty Images)

Az The Mirror  információi szerint az érdeklődő csapatok hosszú sorából az Arsenal együttese lehet a befutó a Fiorentina szerb gólvadásza, Dusan Vlahovic megszerzésére, miután az “ágyúsok” 80 millió eurós összeget sem sajnálnának érte.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírás derekáig már 16 alkalommal volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül. A közelmúltban Cristiano Ronaldo tavalyi rekordját is beállította a Serie A-ban az egyazon naptári esztendő alatt szerzett 33 góljával.

Nem csoda, hogy hatalmas az érdeklődés iránta. A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid, a Newcastle United, a Juventus és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott múlt nyáron a leigazolásával. Klubja azonban még nem akart túladni rajta, így eddig mindenkinek le kellett mondania róla, de könnyen lehet, hogy januárban vagy jövő nyáron már nem fogják tudni megtartani őt, mivel az érdeklődés fokozódik iránta, és a licitháborúban már csillagászati összeget emlegetnek.