Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Evra: „A City csak egy hangos szomszéd”

Érdekes véleménnyel állt elő a Manchester United korábbi védője, Patrice Evra. A már visszavonult francia játékos nyolc évet töltött el a Manchester Unitednél, és így közeli tanúja lehetett a rivális Manchester City felemelkedésének.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Azonban a frontvonalas megismerkedés ellenére nem feltétlenül jó a véleménye a Manchester City csúcstámadásairól. A 40 éves Evra ugyan még 2014-ben elhagyta a Unitedot, mégsem képes leplezni a magáévá tett City-ellenszenvet, amit az Old Traffordon eltöltött évek alatt magába szívott.

Evraval egy Bajnokok Ligája-tematikájú interjúból szemezgetett a Tuttomercatoweb. A volt védő többek között öt angol bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyert a „Vörös Ördögökkel”, így valamelyest érthető az a bizonyos magas ló, ahonnan részben lenézi a City sikerességét:

„Lenyűgöz Guardiola úr munkája. Négy Bajnokok Ligája döntőt veszítettem el. Amit Pep csinál a Cityvel, az hihetetlen, de nem hiszem, hogy képes lesz megnyerni velük a Bajnokok Ligáját. Sikerülhet nekik, de addig a Manchester City csak egy hangos szomszéd marad.”

– szúrt oda a városi riválisnak, Evra.