Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: januárban megszabadulnak Netotól is!

Ugyan hatalmas meglepetésre szerződést hosszabbított a Barcelona a szenvedő Samuel Umtitivel, de ebben a hónapban még komoly keretkarcsúsítás várható a Camp Nou-ban. Philippe Coutinho kölcsönbe adása után újabb braziltól szabadulhatnak meg.

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Az elmúlt két és fél év során alig húsz mérkőzésen léphetett pályára a Barcában Neto. A brazil kapus idén eddig két mérkőzésen védett a bajnokságban (az első két fordulóban), ám valós esélye nem volt arra, hogy kiszorítsa a kezdőcsapatból Marc-André ter Stegent.

A korábban a Valenciában és a Juventus-ban is megforduló Neto szerződése még 2023-nyaráig érvényes, így már nem sokáig remélhet érte pénzt a Barcelona. Már ha egyáltalán szeretnének érte látni néhány milliót, és nem elégszenek meg azzal, hogy némi bértehertől megszabadulnak.

Állítólag a 32 éves Netot egy Premier League klub is szívesen látná januártól, de Serie A-s érdeklődésről is hallani lehet. Egy biztos: a Barca kapusa, Inaki Pena várja a lehetőséget, hogy ter Stegen elsőszámú cseréje lehessen.