Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: még a héten tárgyalhatnak Ronaldo távozásáról!

Könnyen elképzelhető, hogy valósággá válik az angol napilapok hétvégi félelme: távozhat az Old Traffordról Cristiano Ronaldo. A portugál ász így egyetlen szezon után ismét maga mögött hagyná a Manchester Unitedot.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Már a hétvégén megszellőztettük, hogy a 37. születésnapja előtt álló Cristiano Ronaldo nem fogja kitölteni a 2023-ig érvényes szerződését a „Vörös Ördögökkel”. Állítólag a portugál zseni olyannyira elégedetlen a klub belső helyzetével és eredményeivel, hogy mindehhez már nem kíván asszisztálni.

A hírek szerint „CR7” a leginkább a levegőben lógó edzőkérdéssel kapcsolatban a legelkeseredettebb, lévén nem érzékel fejlődést az ideiglenesen megbízott Ralf Rangnick irányítása alatt sem. A Sun pedig máris arról ír ma reggel, hogy Ronaldo jövője napokon belül tárgyalás tárgyát képezheti. A lap megemlíti a korábbi Real Madrid-kedvenc nagyhatalmú ügynökét, Jorge Mendes. A szakember a napokban Manchesterbe utazhat, hogy akár már most döntsenek arról, hogy Ronaldo számára van-e értelme maradni a 2022/23-as idényre.

A MU-t 2003. és 2009. között egyszer már erősítő Ronaldo tavaly nyáron tért vissza az angol klubhoz, és a saját jó statisztikái ellenére a csapat eredményei nem a legjobbak.