Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Rangnick számít a veterán csatárra

Komoly meglepetést jelent a Manchester United támadósorát illetően, hogy a pár héttel ezelőtt kinevezett Ralf Rangnick ideiglenes menedzser alapemberként számít Edinson Cavanira. És ez várható a folytatásban is!

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Érdekes párosnak tűnik Edinson Cavani és Ralf Rangnick. A német szakember elvileg csak a mostani szezonban szeretne a Manchester United menedzsere lenni, a nyártól inkább sportigazgatóként vinné tovább a munkát. Az uruguayi csatár szerződése pedig lejár nyárra, és a hírek szerint máshol folytathatja. Sőt, a korábbi PSG-kedvencről az a hír járja, hogy akár már januárban továbbállhat az Old Traffordról.

Rangnick mester a saját elmondása szerint is számít Cavanira, akinek eddig is többször adott akár kilencvenperces bizonyítása lehetőséget az utóbbi hetekben.

„Edi azt mondta nekem, hogy számíthatok rá a szezon végéig, és továbbra is a legjobbját fogja nyújtani, hogy példakép legyen a fiatal játékosaink számára. Cavani minden bizonnyal hivatkozási pont számukra amikor játszik, és akkor is, mikor nem.”

– nyilatkozta a klub honlapjának, az Ole Gunnar Solskjaert váltó tréner.

A 35. születésnapja előtt álló Cavani tizenegy alkalommal lépett pályára idén a MU-ban, ám mérlegét csupán két gól és egy gólpassz gazdagítja.