Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalah: “Nem kérek őrültséget a Liverpooltól…”

A szigetországi sajtóban már hosszú ideje téma a Liverpool csillagának 2023 nyarán lejáró szerződésű megállapodásának megújítása, melyre eddig nem került sor…

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

A Liverpool csapatát hosszú évek óta erősítő egyiptomi klasszis, Mohamed Szalah a hírek szerint új megállapodásában heti 500 ezer fontos fizetést kért klubjától. A GQ Magazine által idézett támadó konkrét összeget nem említett, de állítja, nem kért őrültségeket a hosszabbítás feltételeként.

“Maradni akarok, de ez az ügy nem az én kezemben van. A klubon múlik – mondta a 29 esztendős egyiptomi szélső. – Tudják, mit szeretnék. Nem kértem semmi őrültséget. Ötödik éve vagyok itt. Jól ismerem a klubot. Szeretem a szurkolókat és ők is szeretnek engem, de az adminisztratív feladatokért nem én felelek.”

A 29 éves egyiptomi támadó a 2017-es leigazolása óta összességében 229 tétmeccsen 148 gólt szerzett a “vörösök” színeiben, mellyel angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerte. Szalah az aktuális kiírásban 20 bajnokin 16 gólt szerzett, mellyel vezeti a Premier League góllövőlistáját.