Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton kölcsönvette az Ajax korábbi támadóját! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton hivatalos közleményében tudatta, hogy a szezon végéig kölcsönvette az Ajax Amszterdam korábbi támadóját, Anwar El Ghazit…

Az Everton színeiben tölti a 2021/2022-es idény második felét a még mindig csak 26 esztendős El Ghazi. A korábbi holland válogatott játékos az Aston Villatól került kölcsönbe a liverpooli klubhoz. A szerződés nem tartalmaz opciós vásárlási jogot egyébként. Dean Smith irányítása alatt egyértelműen a birminghami csapat alapembere volt, Steven Gerrard érkezésével viszont jócskán kiszorult a kezdőből. 

Anwar El Ghazi a 2014/2015-ös szezonban robbant be az Ajax Amszterdam legjobbjai között. Akkoriban hatalmas jövőt jósoltak a számára, ám a 2016/2017-es kiírásra váratlanul egyre kevesebb lehetőséget kapott. Innen a Lille-hez vezetett az útja, a francia alakulat akkoriban nagyon a kiesés szélén táncolt, de mindenképp stabilan játszott. Az Aston Villa 2018 nyarán kölcsönvette a Lille-től, majd egy év múlva végleg szerződtette. A nagy múltú csapat színeiben az előző idényben 10 találatig jutott 28 mérkőzésen, az aktuális szezonban csupán 9 találkozón jutott szóhoz a PL-ben.