Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai válthatja Sevcsenkót a Genoánál – sajtóhír

 

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport arról ír, hogy ki lehet Andrij Sevcsenko utódja a Serie A-ban utolsó előtti Genoa kispadján. Az ukrán vezetőedző sorsa ma este, a Milan elleni kupamérkőzésen dőlhet el. A sportnapilap szerint az egyik jelölt a Herthától tavaly november végén távozó Dárdai Pál.

(Photo by Matthias Kern/Getty Images)

A Genoa vezetősége a Milan elleni csütörtöki kupamérkőzés eredményétől teszi függővé, hogy a lengyel válogatottal is szóba hozott Andrij Sevcsenko megtarthatja-e vezetőedzői állását. A 45 éves ukrán – aki november elején 2024-ig szóló szerződést kötött a genovaiakkal – kinevezése óta az olasz gárda 9 bajnokijából egyet sem tudott megnyerni (6 vereség, 3 döntetlen). Egyetlen győztes meccse volt a Genoának Sevcsenkóval az élen, a ligában utolsó helyezett Salernitanát 1-0-ra verték meg az Olasz-kupában.

A La Gazzetta dello Sport már azt is tudni véli, hogy a lehetséges utód a Hertha korábbi vezetőedzői, a német Bruno Labbadia és az őt váltó Dárdai Pál, valamint a korábban a Romát is irányító Rudi Garcia közül kerülhet ki.