Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: veszélyben Sevcsenko posztja – sajtóhír

Az olasz bajnokság (Serie A) kieső zónájában elhelyezkedő Genoa együttese az elmúlt fordulóban újabb vereséget szenvedett, melyet követően egyre bizonytalanabbá vált ismert vezetőedzőjének helyzete…

(Photo by Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint egyre nagyobb veszélyben van Andrij Sevcsenko pozíciója a Genoa kispadján, miután az újabb, Spezia elleni hazai vereséget követően a klub vezetősége fontolóra vette az ukrán szakember menesztését.

A teljes szezonban egyetlen meccset nyerő Grifoni kispadján Sevcsenko kilenc találkozón három döntetlent és hat vereséget regisztrált, ráadásul legutóbb egy alsóházi vetélytárs ellen kényszerültek főhajtásra. A korábbi ukrán szövetségi kapitány irányításával a csapat egyetlen győzelmét a Coppa Italiában aratta.

Az immár 15 forduló óta nyeretlen Genoa 1-9-11-es mérlegével csak az utolsó előtti helyet foglalja el a Serie A tabelláján, és öt ponttal van lemaradva az utolsó bennmaradást érő pozíciótól. A csapat a következő meccsét a hatodik helyezett Fiorentina otthonában vívja.