Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi nem léphet pályára a hétvégén

Lionel Messi a koronavírus-fertőzése után még mindig csak külön edzést végezhetett a Paris Saint-Germain csapatánál, így kizárható a hétvégi fordulóban való pályára lépése…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Egybehangzó beszámolók szerint Lionel Messi a koronavírus-fertőzése után továbbra sem tréningezik a Paris Saint-Germain csapatával, kizárólag külön edzésmunkát végez, így a párizsiak soron következő összecsapásán, szombat este a Brest ellen sem fog pályára lépni. Az optimista becslések értelmében a jövő hétvégére tűzik ki a nagy visszatérését.

A 34 éves argentin klasszis másfél évtized után tavaly nyáron hagyta el a Barcelona csapatát, és átigazolt a PSG együtteséhez. Messi bemutatkozása egyelőre nem a terv szerint sikerült új állomáshelyén, a francia bajnokságban (Ligue 1) ugyanis mindössze egyetlen találatot szerzett. A hétszeres aranylabdás klasszis minden sorozatot figyelembe véve 16 meccsről hat találattal bír a francia óriásklub színeiben.

A PSG hétvégi fellépése már a 12. olyan mérkőzése lehet a szezonban, melyen nélkülözi Messi játékát, aki a legutóbbi bajnoki és kupamérkőzést már egyaránt kihagyni kényszerült vírusfertőzéséből kifolyólag.