Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG egy utolsó ajánlatot tesz Mbappének – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már régóta téma, hogy a Paris Saint-Germain sztárja nyáron ingyen elhagyja a klubot, azonban a csapat vezetősége nem hajlandó ebbe beletörődni…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

A Telefoot aktuális értesülései szerint a Paris Saint-Germain együttese egy masszív, két évre szóló megállapodással próbálja maradásra bírni Kylian Mbappét a csapatnál, azonban a fiatal játékos a jelek szerint szívesen megvárná a nyarat, hogy szabadon válogathasson a beérkező ajánlatok közül.

Mivel a 22 éves francia támadó gyermekkori kedvenc csapatának vallja a Real Madridot, a világsajtó már évek óta összeboronálta őket egymással. Nyílt titok, hogy a Real valóban szívesen látná a játékost, és nem lehet kétséges az sem, hogy Mbappé ugyancsak nyitott lenne arra, hogy egyszer a madridi klubban szerepeljen. Könnyen lehet, hogy ez már nyáron bekövetkezhet, mivel a játékos továbbra sem hajlandó megújítani lejáró szerződését a francia fővárosi egyesülettel, januártól pedig lejáró szerződése révén bármelyik klubbal szabadon folytathat tárgyalásokat.

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 153 mérkőzés alatt 129 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az aktuális kiírásban kilenc gólt szerzett a Ligue 1-ben és további négyet a BL-ben.

PSG – téli átigazolások

Érkezők: – 

Távozók: Rafinha (Real Sociedad – kölcsön)

Real Madrid – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –