Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: a PSG csatára felé fordulhatnak Morata helyett a katalánok – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint a Barcelona a Paris Saint-Germain csatára felé fordul, miután kudarcba fulladt Alvaro Morata megszerzése.

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A francia Le10Sport értesülései a Barcelona elkezdett érdeklődni a PSG csatára, Mauro Icardi iránt, aki kölcsönbe érkezhetne. A katalán gárda az elmúlt hetekben Alvaro Moratát szerette volna megszerezni a Juventus-Atlético Madrid kettőstől, de mivel az üzlet túl bonyolult lenne, ezért új játékos felé kell fordulniuk.

A Barcelona a télen már leigazolta Dani Alvest ingyen és Ferran Torrest 55 millió euróért, utóbbit nagy nehezen regisztrálni is tudták az elmúlt napokban. Xavi azonban még mindig szeretne egy új középcsatárt, mert bár jelenleg egész jól formában futballozik, Luuk de Jong nem illik a terveibe, ahogy Memphis Depay sem.

A Barcelona prioritása eddig Alvaro Morata volt, aki jelenleg a Juventusnál futballozik kölcsönben az Atlético Madridból, emiatt viszont egy háromoldalú megállapodásnak kellene létrejönnie, ez viszont megnehezíti az üzletet, különösen úgy, hogy Allegrinek esze ágában sincs elengedni a spanyol csatárt.