Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haaland: “A Dortmund nyomást gyakorol rám…”

Nem csitulnak a Borussia Dortmund sztárcsatára közüli átigazolási pletykák, és a mostani kijelentésével alighanem még inkább csak olajat tett a tűzre…

(Photo by Filip Singer – Pool/Getty Images)

A Borussia Dortmund gólfelelőse, Erling Haaland a legutóbbi interjújában kendőzetlen őszinteséggel adott tájékoztatást saját viszonyáról:

“A Borussia Dortmund elkezdett egyre nagyobb nyomást gyakorolni rám. Azt akarják, hogy most döntsek, úgyhogy muszáj lesz, még akkor is ha a szezon közben csak focizni szerettem volna, s a játékra akartam koncentrálni…”

A norvég gólfelelőst még két évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét. Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 77 meccsen 78-szor volt eredményes a BVB színeiben.

A 21 éves csatár az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 21 gólt szerzett klubjában 18 találkozó leforgása alatt. Megszerzése iránt korábban a Barcelona és a Real Madrid megalapozott érdeklődése mellett a Manchester City ugyancsak komolyan érdeklődött.