Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea védőjét szerezné meg az Atletico Madrid! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Chelsea védőjével, Andreas Christensennel erősítené meg a keretét.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Az idei szezonban messze elmarad tavalyi teljesítményétől a bajnoki címvédő Atletico Madrid gárdája. A “Matracosoknál” elsősorban a védelem nem működik a megszokott módon, amivel a csapat menedzsere, Diego Simeone sincs megelégedve. A Calciomercato legfrissebb beszámolója alapján az argentin tréner ezt úgy szeretné megoldani, hogy megpróbálja a klubhoz csábítani a Chelsea védőjét, Andreas Christensent. A dán futballista Thomas Tuchel védelmi szisztémájában jól megállja a helyét, és egyaránt alkalmazható a 3, valamint a 4 védős rendszerben is. Ráadásul Christensennek az idény végén lejár a szerződése a londoni klubnál, így az Atletico ingyen szerezhetné meg őt, ami nagyon nagy fogásnak számítana.

Andreas Christensen 2012 óta tartozik a Chelsea kötelékébe. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 148 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. A 26 esztendős futballista piaci értékét 35 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.

Atlético Madrid

Érkezők: –

Távozók: Kieran Trippier (Newcastle United – 15 millió)

Chelsea

Érkezők: –

Távozók: –