Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Romából nézte ki távozó klasszisa utódját a Juventus – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egyre bizonytalanabbnak tűnik a Juventus lejáró szerződésű kiválóságának sorsa a torinói klubnál, amely a hírek szerint már játékosa pótlásán gondolkozik…

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Juventus együttese az AS Roma csapatánál bizonytalan jövőképpel rendelkező Nicoló Zaniolót szeretné leigazolni abban az esetben, amennyiben a lejáró szerződésű Paulo Dybala valóban elhagyja a torinói egyesületet a nyáron.

A 22 esztendős tehetség a 2018-2019-es szezonban robbant be a “farkasok” csapatába, nagyszerű technikai megoldásai és hat találata révén hamar felhívta magára a nagy csapatok figyelmét és a felnőtt válogatottbeli debütáláson is áteshetett. A következő szezonban súlyos sérülés hátráltatta, térdszalag-szakadása után az idény finisében tért csak vissza, de így is képes volt nyolc találatra 33 tétmérkőzés alatt.

Zaniolo balszerencsés módon később újból megsérült, így a 2020-2021-es idényt teljes egészében kihagyta. Az aktuális szezonra ugyan visszatérhetett, de már nem tudja betölteni korábbi meghatározó szerepet és a kiszivárgott információk szerint csapatán belül sem számít már érintetlennek. A jelenlegi kiírásban 18 bajnokin egyszer, összességében 24 tétmeccsen háromszor tudott eredményes lenni.

A korábbi híresztelések szerint Zaniolo kegyeiért a Juventus mellett a Real Madrid és a Manchester United együttese egyaránt kész lett volna harcba szállni.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –

AS Roma – téli átigazolások

Érkezők: Ainsley Maitland-Niles (Arsenal – kölcsön), Sergio Oliveira (FC Porto – kölcsön)

Távozók: Borja Mayoral (Getafe – kölcsön), Gonzalo Villar (Getafe – kölcsön)