Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter lecsapna a Juve lejáró szerződésű klasszisára – sajtóhír

Miután megannyi sikertelen tárgyalás után továbbra is bizonytalan, hogy az olasz rekordbajnok Juventus csapata meg tudja-e hosszabbítani lejáró szerződésű kiválósága kontraktusát, a játékos iránt egy közvetlen rivális is érdeklődést mutat…

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb beszámolói értelmében az Inter csapata tárgyalásokat kezdeményezett a Juventus lejáró szerződésű klasszisa, Paulo Dybala ügynökével, Jorge Antunnal az argentin légiós nyári átigazolásával kapcsolatban. A labdarúgó szerződése június 30-án lejár a torinóiaknál, s mivel nem újította meg szerződését, január 1-je óta szabadon tárgyalhat bármelyik csapattal.

A 28 éves támadó már a hetedik szezonját tölti a Bianconeri alkalmazásában, de sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. Dybala a 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Egy szezonnal korábban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett, 2015-ös megszerzése óta pedig összesen 272 mérkőzésen 109 találatot jegyzett a csapat színeiben.

Dybala az aktuális idényben minden sorozatot figyelembe véve 19 találkozó alatt kilenc gólt szerzett, különféle sérülésekből kifolyólag több mérkőzést is kihagyott, de a korábbi hírek szerint a felek mindenképpen nyitottak a közös folytatásra, azonban eddig nem sikerült közös nevezőre jutniuk egymással.