Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelo lett a Real Madrid történetének legsikeresebb játékosa

Ahogy arról beszámoltunk, a Real Madrid nyerte meg a Spanyol Szuperkupa döntőjét, miután 2-0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót vasárnap este. A mérkőzésen pályára léphetett Marcelo is, aki csapata győzelmével végül beállított egy elképesztő rekordot. 

(Photo by Pedro Castillo/Real Madrid via Getty Images)

Marcelo 2007 óta a Real Madrid játékosa, azóta pedig mindent megnyert, amit egy játékosnak csak lehetséges a klubjával. Vasárnap este ráadásul újabb trófeát emelhetett a magasba a királyi gárdában a Spanyol Szuperkupa döntő megnyerésével, amivel beérte Paco Gento rekordját: Marcelo immáron a Real Madrid történetének legsikeresebb játékosának mondhatja magát, 23 trófeával.

Mindez 5 spanyol bajnoki címből, 4 Bajnokok Ligájából, 2 Király-kupából, 5 Spanyol Szuperkupából, 4 Klubvilágbajnokságból és 3 Európai Szuperkupából tevődik össze.

A 33 éves brazil balhátvéd napjai azonban meg vannak számlálva a Real Madridnál. Marcelo szerződése nyáron lejár, és 15 év után szinte biztos, hogy távozni fog a spanyol klubtól. A hírek szerint korábbi csapatába, a brazil Fluminensébe térhet vissza.