Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokságon belülről igazolna jobbhátvédet az AS Roma – sajtóhír

Az olasz fővárosi alakulat legfőbb prioritása januárban a középpálya megerősítését követően a védelem jobboldalára szerezni egy megbízható játékost.

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Az AS Roma mindenképpen jobbhátvédet szeretne szerződtetni a téli átigazolási időszakban, és jelenleg úgy fest, hogy a Sampdoria labdarúgója, Bartosz Bereszynski lesz a befutó, olasz sajtóhírek szerint. A Farkasok nagyjából 10 millió eurót szánnának a transzferre.

A római csapatnál több név is volt a kalapban, mint végül például a Bayern München peremembere, Bouna Sarr vagy Marcus Pedersen, aki a Feyenordot erősíti, de végül azért esett a választás a lengyel játékosra, mert kellő Serie A-s tapasztalattal rendelkezik.

Bereszynski 2017-ben érkezett a Sampdoriához a Legia Warszawától kevesebb, mint 2 millió euróért. Azóta 156 tétmérkőzésen léphetett pályára a “Kék Gyűrűsek” színeiben, amelyeken csak egyetlen gólt sikerült összehoznia, gólpasszból pedig 7-et sikerült kiosztania.

AS Roma

Érkezők: Ainsley Maitland-Niles (Arsenal – kölcsön), Sergio Oliveira (FC Porto – kölcsön)

Távozók: Borja Mayoral (Getafe – kölcsön), Gonzalo Villar (Getafe – kölcsön), Riccardo Calafiori (Genoa – kölcsön), Robin Olsen (Aston Villa – kölcsön)