Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett az AS Roma új igazolása!

Igaznak bizonyultak a korábbi híresztelések, melyek értelmében az FC Porto rutinos középpályás valóban az AS Roma csapatához kerülhet kölcsönben…

 

Az FC Porto középpályása, Sergio Oliveira a szerdai napon megérkezett a római reptérre, és hamarosan átesik a szerződtetése előtt szükséges orvosi vizsgálatokon az AS Roma csapatánál. A korábbi információk szerint a labdarúgó 1 millió euróért cserébe kerül kölcsönben a “farkasokhoz”, és nyáron további 13.5 millió euróért cserébe végleg megszerezhetik játékjogát.

A 29 éves középpályás a Porto saját nevelésű futballistájának számít, korábban csak kölcsönben, illetve egy rövid időre 2013 és 2015 között hagyta el az együttest. Oliveira az elmúlt bő egy évtized alatt 174 mérkőzésen lépett pályára a kék-fehérek színeiben, ezen találkozók alatt 39 találatot és 25 előkészítést regisztrált. A játékmester az elmúlt három szezonban töltött be vezetőszerepet klubjában, miután állandó játéklehetőséget követelt magának. Az elmúlt idény során 48 tétmérkőzés alatt középpályás létére 20 gólt szerzett, melyből 13-at a portugál bajnokságban lőtt, ötöt pedig a Bajnokok Ligájában.

Oliveira a jelenleg futó évad során 24 pályára lépés alatt ötször tudott eredményes lenni.

AS Roma – téli átigazolási piac

Érkezők: Ainsley Maitland-Niles (Arsenal – kölcsön)

Távozók: –