Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves: “Furcsa, hogy Messi nincs itt…”

A Barcelona csapatához a közelmúltban visszatérő rutinos játékos arról beszélt, hogy mennyire hiányolja a katalán klub ikonikus alakját a csapatból…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A rutinos brazil labdarúgó, Dani Alves a közelmúltban öt év után tért vissza a Barcelona csapatához, azonban nem titkoltan hiányolja a klubot múlt nyáron elhagyó Lionel Messit az egyesülettől:

“Lionel Messi a futballtörténelem legjobb játékosa. Furcsa itt lenni és azt látni, hogy nincs velünk. Néha a dolgok nem úgy történnek, ahogy szerettük volna. Már mondtam neki, hogy mindig Barcelonában lesz a legjobb helyen. Ő ugyanezt mondta nekem, amikor távoztam. Nagyon jó lenne, ha Messi egyszer visszatérne hozzánk és itt fejezné be a pályafutását.”

A 38 éves sokoldalú labdarúgó pályafutása zenitjén az öreg kontinensen a Sevilla (2002-2008), a Barcelona (2008-2016), a Juventus (2016-2017) és a Paris Saint-Germain (2017-2019) játékosa volt, mielőtt két évvel ezelőtt hazatért volna Brazíliába. Alves a São Paulo csapatkapitányaként az elmúlt két esztendő alatt összesen 95 mérkőzésen lépett pályára, melyeken tíz gólt szerzett, nemrégiben azonban visszatért egykori sikerei színhelyére, a Camp Nouba.