Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kulcsjátékosával hosszabbított szerződést az Aston Villa! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy Emiliano Martínez új szerződést írt alá a klubbal.

(Photo by Joe Giddens/PA Images via Getty Images)

Minden fronton nagyon aktív az Aston Villa együttese Steven Gerrard kinevezése óta. A birminghami klub ugyanis egyértelműen elkezdte lerakni a jövő alappilléreit. Ennek eddig Philippe Coutinho opciós kölcsönvétele, Lucas Digne leigazolása és Kortney Hause szerződéshosszabbítása volt a bizonyítéka. A Villa viszont a mai nap folyamán újabb fontos bejelentést tett. A csapat egyik legnagyobb értékének számító Emiliano Martínez ugyanis új, 2027 nyaráig érvényes szerződést írt alá. Az argentin kapus az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nemrég nyertem egy jelentős trófeát a válogatottal és minden nap, amikor kijövök a Villa Park játékoskijárójából, akkor érzem, hogy ezzel a klubbal is nagy dolgokat vihetünk véghez. Szeretnék Bajnokok Ligája-döntőt játszani az Aston Villával egy napon, de a Wembleyben is pályára akarok lépni a csapattal az Angol Ligakupában vagy az FA-Kupában. Úgy gondolom, hogy egy nagyon ígéretes projekt épül itt, ezért is köteleztem el magam öt és fél évre ehhez a klubhoz.

Martínez 2020 szeptemberében igazolt az Aston Villához, ahol hamar a csapat meghatározó tagjává vált. A klub színeiben eddig 58 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 20-at kapott gól nélkül hozott le. Piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.