Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: Varga Kevin góllal vette ki a részét a Galatasaray elleni sikerből – videóval

Varga Kevint a 92. percben állították be a Galatasaray ellen, a török első osztályú bajnokság 22. fordulójában, és egy perccel később gólt szerzett, így csapata, a Kasimpasa 3-1-es győzelmet aratott.

(Photo by /BSR Agency/Getty Images)

Hiába szerzett a 39. percben vezetést Dervisoglu góljával a Galatasaray (1-0), az első félidő legvégén Donk egyenlíteni tudott, (1-1) sőt a 60. percben a góllövőlistán harmadik helyen álló Bozok találatával meg is szerezte a vezetést a Kasimpasa (1-2). Ezután igyekezett egalizálni a Galata, ám a 93. percben jött a kegyelemdöfés, Bozok tizenkét méterről próbálta kapura lőni a labdát, csakhogy az lecsúszott a lábáról, és mellé ment volna, ám Varga Kevin jókor volt, jó helyen, a magyar támadó egyből észrevette az előtte adódott lehetőséget, a kapufa mellett még elérte a labdát, és gyors mozdulattal járt túl a Galata kapusának eszén (1-3).

 

A Süper Lig idei kiírása egyébként nagyon érdekesen alakul, a Trabzonspor és a Konyaspor elhúzott az első két helyen, ám mögöttük nagyon sűrű a küzdelem a dobogóért: a Szalai Attilát foglalkoztató Fenerbahce a harmadik, de őket szorosan követi többek között a Besiktas és az egy meccsel kevesebbet játszó Basaksehir. A Galatasaraynak nem megy túl jól a mostani szezonban, a tegnapi vereségével együtt a legutóbbi 11 bajnoki mérkőzéséből csupán egyet nyert meg, és mindössze 4 pontra van a kiesőzónától, a Kasimpasa a 15. helyen áll.

Galatasaray – Kasimpasa 1-3 (1-1)
Gólszerzők: Dervisoglu 39., ill. Donk 45+3., Bozok 60., Varga Kevin 90+3.

A tabella jelenlegi állása:

A góllövőlista élmezőnye: