Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus középpályásával erősítene az Aston Villa! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné leigazolni a Juventus középpályását, Rodrigo Bentancurt.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Tovább szeretné erősíteni csapata keretét Steven Gerrard. Az Aston Villa menedzsere ebben az átigazolási időszakban már a klubhoz csábította Philippe Coutinhót és Lucas Dignet, de ezen kívül két játékosával is szerződést hosszabbított. A Sky Sports legfrissebb beszámolója alapján az angol menedzser legújabb kiszemeltje nem más, mint a Juventusban futballozó Rodrigo Bentancur. Gerrard az uruguayi középpályást azért szeretné a csapathoz csábítani, hogy mélyítse a keretét, és konkurenciát teremtsen Douglas Luiz számára. A hírek szerint az olasz együttes abban az esetben hajlandó lenne elengedni a 24 esztendős játékost, amennyiben a Villa legalább 16 millió fontot kifizet érte.

Rodrigo Bentancur 2017 nyarán igazolt a Juventus együtteséhez. A klub színeiben azóta 180 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti a torinói klubhoz. Piaci értékét 22 millió fontra taksálja a mértékadó transfermarkt.