Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Londoni klub vinné az Everton támadóját – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) gyengélkedő Everton meghatározó támadójára vetett szemet az egyik londoni élcsapat…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A The Sun értesülései szerint a West Ham United együttesen készen áll arra, hogy akár 60 millió fontot fizessen a szétesőben lévő Everton kiváló támadója, Dominic Calvert-Lewin megszerzéséért cserébe.

A 24 esztendős támadó annak idején a Sheffield United csapatában nevelkedett, 2016 óta azonban a liverpooli “kékeket” szolgálja. Calvert-Lewin a 2019-2020-as bajnoki szezont 13, a 2020-2021-es PL-idényt 16 találattal zárta, miközben az elmúlt évad során 39 tétmeccsen 21 találatig jutott. Az Everton idei gyengélkedése jórészt a hiányának is köszönhető, ugyanis sokáig sérüléssel bajlódott, csak az elmúlt hetekben tért vissza. A jelenleg futó idény során mindössze hat bajnokin tudott csapata rendelkezésére állni, melyeken három gólt szerzett.

Rafa Benítezt menesztették az Everton kispadjáról, azóta a csapat legutóbb a megbízott menedzserként tevékenykedő Duncan Fergusonnal is kikapott, és jelenleg csupán a 20 csapatos mezőny 16. pozícióját foglalja el.