Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Ibrahimovic megint lesérült

Az AC Milan gól nélküli döntetlent ért el a Juventus ellen az olasz bajnokság (Serie A) vasárnap esti rangadóján…

(Photo by Mattia Ozbot/Getty Images)

Az AC Milan csapata már a Juventus elleni rangadó első félidejében kénytelen volt lecserélni rutinos klasszisát, az achilles-ínsérülést szenvedő Zlatan Ibrahimovicot.

“Ínfájdalmat érzett, amiért a pálya kemény talaját okolta. Bízom benne, hogy a következő néhány napban felépül” – nyilatkozta a Rossoneri vezetőedzője, Stefano Pioli a sérülés kapcsán.

A svéd klasszis a két évvel ezelőtti visszatérése óta 52 bajnokin lépett pályára és 33 gólt lőtt milánóiak színeiben. az elmúlt szezonban 19 meccsen 15 alkalommal volt eredményes, de a közelmúltban már a 40. (!) születésnapját ünneplő svéd klasszis egyre többször bajlódik sérüléssel. Ennek ellenére amikor egészséges, akkor képes meghatározó szerepet betölteni, az idei szezonban nyolcszor volt már eredményes.

A gyep állapota a San Siróban nem először okozott problémát, és a hétvégén az is rontott a helyzeten, hogy 24 órán belül két mérkőzést is rendeztek a stadionban, hiszen szombaton a listavezető Inter is itt játszott, és a bajnoki címvédő vezetőedzője, Simone Inzaghi is kritizálta a pálya minőségét.