Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fiorentina szurkolói üzentek a Juventushoz tartó csillagnak

Ahogyan arról beszámoltunk, a Juventus csapata komolyan fontolóra vette a Fiorentina gólerős csatárának leigazolását, a hír pedig természetesen eljutott a “violák” fanatikusaihoz is…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Egyes olasz sajtóhíresztelések szerint a Fiorentina szerb csatára, Dusan Vlahovic informálta klubja vezérkarát, hogy a Juventus csapatához szeretne átigazolni, és a két klub már meg is kezdte az egyeztetéseket. A hírek hallatán a “violák” fanatikus szurkolói az alábbi molinó kifüggesztésével üzentek a játékosnak:

“A tiszteletet nem lehet gólokkal kivívni. Szarházi Vlahovic!”

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es felénél már 17 alkalommal volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül. A közelmúltban Cristiano Ronaldo tavalyi rekordját is beállította a Serie A-ban az egyazon naptári esztendő alatt szerzett 33 góljával.

Az utóbbi években a teljesség igénye nélkül többek közt Roberto Baggio, Federico Bernardeschi és Federico Chiesa is a firenzei gárdától igazolt az olasz rekordbajnokhoz, s valamennyiük klubváltása nagy port kavart a Fiorentina fanatikusai körében.

 

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –