Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus akcióba lendül a kiszemelt csatárért – sajtóhír

Az eddigi kétes híresztelések után egy megbízható olasz forrás öntött tiszta vizet a pohárba a Fiorentina felkapott csatárának klubváltásával kapcsolatban…

 

A torinói csapattal kapcsolatos híreket illetően rendszerint jól értesült Romeo Agresti beszámolói szerint a Juventus együttese első hivatalos ajánlata megtételére készül a Fiorentina gólgyárosa, Dusan Vlahovic megszerzése érdekében, akit mindenképpen még januárban le akarnak igazolni, nem várnának vele nyárig.

A napokban a “violák” igazgatója, Joe Barone a La Nazione részére adott interjúban megerősítette, hogy nyitottak a szerb légiós eladására és több angol klubbal is tárgyalnak, köztük a jó ideje első számú érdeklődőként emlegetett Arsenal vezetésével, de egyelőre számukra megfelelő ajánlat nem érkezett, és még a játékos sem egyezett bele az esetleges klubváltásába. A hírek szerint a Fiorentina legalább 75-80 millió euró körüli összeget kérne erősségéért, amely összeget a torinóiak biztosan képtelenek lennének fizetnie érte.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es felénél már 17 alkalommal volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül. A közelmúltban Cristiano Ronaldo tavalyi rekordját is beállította a Serie A-ban az egyazon naptári esztendő alatt szerzett 33 góljával.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –