Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: újabb kulcsjátékos utasította vissza a klub ajánlatát! – sajtóhír

Katalán lapértesülések szerint az FC Barcelona középhátvédje, Ronald Araujo visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Azt talán még túlzás lenne kijelenteni, hogy az uruguayi játékos Ousmane Dembélé sorsára jutna, az viszont akár már jelzésértékű lehet, hogy a Barca újabb kulcsemberével kezd elhúzódó tárgyalásokba bonyolódni, aheylett, hogy hamar egyességre jutnának.

Araujo szerződése a jövő nyáron lejár, így a Barcát kezdi sürgetni az idő, hogy jobb feltételek mellett megtarthassa egyik legjobbját.

A katalán Sport című lap szerint a Araujo és ügynöke szinte egyből elutasította a klub első tervezetét az új kontratust illetően, kedvezőbb anyagi feltételeket remélve.
Persze kérdés, Ronald Araujót mennyire tudja ‘meggyőzni’ Barca, szemben az európai -, különösen az angol top-klubok (Chelsea, Manchester United)?!

A Sport azért említi azt is, hogy a Barca számára prioritás Araujó hosszabbítása, a sportigazgatója, Mateu Alemany pedig már javában ténykedik a háttérben azon, hogy minél előbb közös nevezőre juthassanak a felek.