Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönbe kerülhet a Manchester United középpályása! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese a téli átigazolási időszakban kész kölcsönadni középpályását, Donny van de Beeket.

(Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Donny van de Beek manchesteri karriejre messze nem az elvártak szerint alakul. A holland középpályás 2020 nyarán érkezett a “Vörös Ördögökhöz”, akik 39 millió eurót fizettek ki az Ajaxnak a játékjogáért. A futballista viszont az eddig eltelt 18 hónapban Ole Gunnar Solskjaernál és Ralf Rangnicknál sem élvezi a bizalmat, így nem meglepő módon távozni szeretne. A holland játékos mellőzöttségét mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy ebben a szezonban összesen 380 percnyi lehetőséget kapott és egyszer sem léphetett pályára kezdőként a bajnokságban. A hírek szerint a United vezetése is belátta, hogy lehet érdemesebb kölcsönadni a középpályást annak érdekében, hogy ismét formába lendüljön. A legfrissebb források alapján van is érdeklődő a 24 esztendős játékos iránt, a Sky Sports ugyanis a Crystal Palace és a Valencia csapatát emlegette vele kapcsolatban. A hírek szerint a United elsősorban a Palace transzfert preferálná, ugyanis szeretnék, hogy van de Beek a Premier Leaguben edződjön.

Donny van de Beek a Manchester United színeiben eddig 50 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.