Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bosszúpornó áldozata lett a szexi olasz játékvezető!

A csodálatos szépségű Diana Di Meo borzalmas szituációba keveredett. A 22 esztendős olasz játékvezető a közösségi médiában tett felhívást, hogy az ő kárán tanuljanak mások.

Kép forrása: https://www.thesun.co.uk/

Diana Di Meo az interneten osztotta meg bánatát, miszerint különböző alkalmazásokon keresztül olyan fotókat és videókat loptak el tőle, melyeken intim helyzetekben látható. A hölgyemény elárulta, hogy bosszúpornó áldozata lett.

A 22 éves Di Meo roppant közvetlenül számolt be arról az esetről, hogy visszaéltek nőiességével, bizalmával, szépségével.

„Ez egy olyan helyzet, amelyet nem kívánok senkinek, próbálok magamhoz térni, de nem mindig sikerül. Jelenteni kell ezeket a videókat és azokat, akik továbbra is megosztják ezeket a dolgokat. Azért vagyok itt, hogy beszéljek arról, hogy sokan nem képesek ilyenkor felállni és inkább elbújnak. Remélem, hogy megszólaltathatom mindazokat az áldozatokat, akiket hibáztatnak, miközben a valóságban a tettes a képernyő másik oldalán van. Ma én vagyok az áldozat, holnap pedig lehet, hogy egy olyan személy, aki közel áll azokhoz, akik talán most a videóimat nézik és mosolyognak.”

– füstölgött Di Meo.