Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Betörtek a szurkolók a Hertha edzésére

A korábban Dárdai Pál által is több ízben irányított Hertha BSC csapata a magyar szakember menesztése óta is komolyan gyengélkedik, elégedetlenségüknek immár a berlini gárda szurkolói is hangot adtak…

A Hertha BSC egyesülete közleményben számolt be róla, hogy a múlt heti, Union Berlin elleni 3-2-es kupavereséget követően, de még a vasárnapi, Bayern München elleni, 4-1-es vereség előtt mintegy nyolcvan ultra illegálisan behatolt a klub edzőpályájára, ahol a nem nyilvános edzésen olykor nagyon durva hangnemben fejezte ki elégedetlenségét és további következményekkel fenyegetőzött.

A klub jelezte, hogy a kupavereség után tárgyalásokat ajánlott a szurkolóknak, akik – a vezetőség szerint – sok szempontból átlépték a határokat.

Fredi Bobic sport- és Ingo Schiller ügyvezető igazgató nyilvános bocsánatkérő nyilatkozatot várt az akcióért, a drukkerek azonban egyértelművé tették, hogy erre nem hajlandóak.

A Hertha 20 forduló alatt szerzett 22 pontjával a 13. helyen áll a német élvonalban, mindössze három ponttal megelőzve a kieső helyet.