Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United felfüggesztette támadóját, miután barátnője bántalmazással vádolja

Bombaként robbant a hír, hogy a Manchester United fiatal támadóját, Mason Greenwoodot azzal vádolja fotókkal és hangfelvétellel a barátnője, hogy bántalmazta és szexuális együttlétre kényszerítette. A hírre most már reagált a klubja is, és angol sajtóhírek szerint azóta le is tartóztatták. 

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Harriet Robson, Mason Greenwood barátnője fotókat töltött fel a közösségi médiába arról, hogy milyen sérüléseket szenvedett, miután a Manchester United támadója fizikailag bántalmazta. Emellé egy hangfelvételt is közzétett, amelyen az hallatszik, hogy feltehetőleg Greenwood minősíthetetlen hangnemben beszél hozzá, azt követelve, hogy létesítsen vele szexuális kapcsolatot.

A Manchester United először egy szűkszavú közleményt adott ki, amelyben arról írtak, hogy tudomásuk van a képekről, de a tények tisztázásáig nem kommentálják az ügyet, ám kihangsúlyozzák, hogy a klub semmilyen erőszakot nem tűr. Estére azonban a Manchester United megerősítette, hogy a fiatal játékos az ügy lezárásáig nem edzhet a csapattal és a mérkőzéseken sem léphet pályára.

Az ügy viszont azóta eljutott a manchesteri rendőrséghez is, és a Manchester Evening News értesülései szerint egy 20 éves férfit letartóztattak bántalmazás és szexuális bűncselekmény gyanújával, és őrizetben tartják addig, amíg ki nem hallgatják. A rendőrség hozzáteszi, hogy a közösségi médiában keringő fotók és hangfelvételek alapján intézkedtek, így minden bizonnyal Greenwoodról van szó.

Figyelem! Az alábbi fotók felkavaróak lehetnek, csak erős idegzetű olvasóink görgessenek!