Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görögország: nem bírt egymással a PAOK és az Olympiakosz

A görög Szuperliga 20. fordulójában az Olympiakosz a PAOK otthonába látogatott . Görögország legnagyobb rangadóján végül csak egy döntetlent hoztak össze a csapatok, így a PAOK nem került közelebb a tabellát magasan vezető Olympiakoszhoz. 

A gólhoz közelebb először a PAOK került, amikor a 8. percben Ingason jó időzítéssel ugrott fel a középre lőtt labdára, majd a jobb alsó sarka felé fejelt, de a kapus bravúrral védeni tudott. A 24. percben Kurtic cselezte be magát a kapu előterébe, majd a kapu bal oldalát célozta meg, de a vendégek kapusa látványos mozdulattal védeni tudott. A vezetést végül az Olympiakosz szerezte meg a 42. percben, amikor Ba nagyon szerencsétlenül a saját kapujába fejelte a labdát. A PAOK végül már a 44. percben válaszolni tudott erre az egyenlítő találattal, ekkor Soares fejelt a hálóba egy kipattanót.

A második félidő is egy hazai helyzettel indult, amikor Tsiggaras lövése csak a felső lécet találta el. Ekkorra már átvette az irányítást a PAOK, de ez csak meddő fölény volt, mivel veszélyes helyzeteket nem igazán tudtak a kapufa után kialakítani. Az Olympiakosz viszont nem sok vizet zavart már, bár a 90. percben az egyik hazai védő kézzel ért labdába a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélt büntetőt, így a végeredmény sem változott már.

PAOK – Olympiakosz 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Ba (42. – öngól) ill. Soares (44.)
Sárga lap: Zivkovic (33.), Kurtic (45+1.), Crespo (90+4.) ill. Camara (30.), Szokratisz (35.), Ba (45+1.), Reabciuk (66.), Camara (84.)
Kiállítás: – ill. –

A tabella jelenlegi állása:

A góllövőlista jelenlegi állása: