Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: felbontották Pierre-Emerick Aubameyang szerződését! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Pierre-Emerick Aubameyanggal.

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

Ahogyan az várható volt, a mai napon eldőlt Pierre-Emerick Aubameyang sorsa. A támadóval kapcsolatban csupán az volt a kérdés, hogy mikor bont szerződést a londoni klubbal. Az “Ágyúsok” végül az esti órákban bejelentették, hogy közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. Az pedig nyílt titok, hogy a gaboni támadó a Barcelona együttesében folytatja a pályafutását, ahol ma már edzésen is részt vett.

Aubameyang 2018 januárjában 63 millió euró ellenében igazolt az Arsenalhoz a Borussia Dortmundtól. A klub színeiben összesen 163 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 92 gólt és 21 gólpasszt jegyzett. Az “Ágyúsokkal” Angol Szuperkupát és FA-kupát nyert, valamint Európa-liga-döntőben szerepelt. A hírek szerint a 32 esztendős futballista szerződtetését szerdán vagy legkésőbb csütörtökön fogja bejelenteni a Barcelona.